Nyílt napokat szervezünk szeptember utolsó hetében a MosolyFarmon! 26-án 15 órakor azokat a kismamákat várjuk, akik el szeretnék sajátítani a masszírozás örömeit. Ebben Tyra lesz segítségetekre!  27-én 15 órakor anyukákkal együtt kézműveskedünk, míg a gyerekek a játszóházban játszanak és 28-án 16 órakor szintén nagyon kellemes programot ajánlunk az anyukáknak. Míg a gyermek játszik, anyukák Gyarmati …
Miért jó ha esküvő bababarát? Ha van játszó sarok és egy animátor, aki a gyermekekkel foglalkozik? A szülők felhőtlen nyugalommal szórakozhatnak, amíg a gyermekeikkel játszanak /foglalkoznak az egész lagzi ideje alatt. A gyerekek a játékokkal foglalják le magukat, illetve az Animátor foglalja le a gyerekeket, a szülők helyett. Ajánljuk szolgáltatásunkat esküvő szervezőknek. Mindenhol örülnek jelenlétünknek. …
Közkívánatra! 07.01-én minden kis vendégünk ajándékba csillámtetkót kérhet a MosolyFarmon! Annyi izgalom, annyi jó játék vár Rátok! Gyertek fedezzétek fel a farmot a Pécs város szívében!
Arcfestés, csillámtetkó, henna a nyár slágerei. Vidámabbá tesszük a napodat! Keress bennünket a Pécs Plázában (Mosolyország Játszóház) és a Slyven Rendezvényközpontban (MosolyFarm)!
Garantált a szórakozás! Ezen a biliárdasztalon a lábaitok válnak dákóvá, hiszen biliárdgolyók helyett focilabdákkal kell a lyukakba találni. A szabályok ugyanazok, de a kihívás egészen más. Elég jól bántok a labdával? Teszteljétek magatokat, és próbáljátok ki a Biliárdfocit!  
Június 10-én, szombaton újra gyereknap a MosolyFarmon! Várunk szeretettel!
OLDAL TETEJÉRE