Szeretnél átváltozni halloweeni bulira? Szellem, boszi, esetleg vámpír a kedvenced? Kérd a segítségünket és a sikered garantált.
Folytatódik a heti programsorozatunk! Október 3-án, 15 órakor Tyra vár babamasszázzsal, október 4-én, 16.30-kor anyukák Beával mozgathatják meg magukat és október 4-én, 15-tól Kinga mutatja be a legújabb kézműves technikákat. Most az anyukákra kell kifizetni a játszóház óradíját és a kisérő gyerekek ingyen játszhatnak! Várunk Benneteket szeretettel!
Nyílt napokat szervezünk szeptember utolsó hetében a MosolyFarmon! 26-án 15 órakor azokat a kismamákat várjuk, akik el szeretnék sajátítani a masszírozás örömeit. Ebben Tyra lesz segítségetekre!  27-én 15 órakor anyukákkal együtt kézműveskedünk, míg a gyerekek a játszóházban játszanak és 28-án 16 órakor szintén nagyon kellemes programot ajánlunk az anyukáknak. Míg a gyermek játszik, anyukák Gyarmati …
Közkívánatra! 07.01-én minden kis vendégünk ajándékba csillámtetkót kérhet a MosolyFarmon! Annyi izgalom, annyi jó játék vár Rátok! Gyertek fedezzétek fel a farmot a Pécs város szívében!
Arcfestés, csillámtetkó, henna a nyár slágerei. Vidámabbá tesszük a napodat! Keress bennünket a Pécs Plázában (Mosolyország Játszóház) és a Slyven Rendezvényközpontban (MosolyFarm)!
Garantált a szórakozás! Ezen a biliárdasztalon a lábaitok válnak dákóvá, hiszen biliárdgolyók helyett focilabdákkal kell a lyukakba találni. A szabályok ugyanazok, de a kihívás egészen más. Elég jól bántok a labdával? Teszteljétek magatokat, és próbáljátok ki a Biliárdfocit!  
OLDAL TETEJÉRE