Ébert Judit vagyok, a Mosolyország-Világa vezetője. Cégünk több mint 20 éve szervez és bonyolít le esküvői, gyermek-, céges-, önkormányzati rendezvényeket.

Eleinte esküvőkkel foglalkoztunk. Dekoratőri múltam nagyban hozzásegített ahhoz, hogy az ifjú pároknak segítsünk az életük legfontosabb napjának megszervezésében. A legjobb szolgáltatókkal állunk kapcsolatban, ezért az ifjú pár gondmentesen készülhet az esküvőre. Szolgáltatásunk teljes körű. Az esküvő helyszínétől kezdve, hatalmas választékú meghívókon, ültetőkártyán, vőfélyen, zenekaron, fotóson, videóson, dekoráción, virágon keresztül a nászútig, tehát mindenben segítünk, ami az ifjú párnak fontos.

Az esküvő szervezési tapasztalataim után egyenes út vezetett az egyéb rendezvények megszervezéséhez. Legfőképp gyermek és céges, családi, önkormányzati rendezvények szervezésére kérnek fel. Megrendelőink állandó játszóházainkban személyesen is megtapasztalhatják játékaink kiváló minőségét, animátoraink hozzáértését. A bizalom megnyerése után csak az ügyfél elégedettsége a cél. Szolgáltatásunk itt is teljes körű. A rendezvény helyszínétől kezdve, a fellépőkön át, a gyermekek és felnőttek teljes körű szórakoztatásáig, a catering megszervezéséig, minden a mi feladatunk. A szórakoztató játékok 80%-a saját tulajdonunkban van, és évről évre az igényeknek megfelelően bővítjük a választékunkat. Elmondhatom, hogy bármilyen rendezvényről is legyen szó, a célunk, hogy elképzeléseink találkozzanak az ügyfél elvárásaival, sőt túl is szárnyalják azokat.

Munkáink kihívásokat jelentenek, amelyeknek legjobb tudásunk szerint kívánunk megfelelni. Minden megrendelőnknek egyéni, testre szabott koncepciót dolgozunk ki, kiemelve egyediségét, profilját. Ha feledhetetlen élményt szeretne nyújtani rendezvénye résztvevőinek, bízza ennek szervezését és kivitelezését kreatív csapatunkra.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

  • Esküvő szervezés
  • Bababarát esküvő
  • Gyermekpartyk
  • Céges rendezvények
  • Falunapok
  • Csapatépítő tréningek
  • Családi napok
  • Partnertalálkozók