Lufikat megvásároltad a partidra és nem tudod felfújatni héliummal? Itt a nagy megoldás! Vásárold meg az eldobható He palackot a Mosolyországból, tedd a szelepre a léggömböt és pillanatok alatt felszállhat a léggömböd. Sok sikert kívánunk!
Mosolyországot legfőképp gyermek, céges és családi, önkormányzati rendezvények szervezésére kérik fel. Megrendelőink állandó játszóházainkban személyesen is megtapasztalhatják játékaink kiváló minőségét, animátoraink hozzáértését. A bizalom megnyerése után csak az ügyfél elégedettsége a cél. Szolgáltatásunk itt is teljes körű. A rendezvény helyszínétől kezdve, a fellépőkön át, a gyermekek és felnőttek teljes körű szórakoztatásáig, a catering megszervezéséig, minden a …
Szlovénia Event! A világ legnagyobb lufisai között kis pécsi csapatként 3. helyezést értünk el. Köszönjük a segítséget, köszönjük az elismeréseket, a sok gratulációt! Bízunk benne, hogy munkáinkkal a jövőben is sok örömöt okozhatunk megrendelőinknek!
Március 8-án, nőnapkor, minden kedves kislány vendégünket megajándékozzuk egy lufivirággal! Fiúk, férfiak, ne feledkezzetek el erről a szép tavaszi napról! A hölgyek az igazi virág mellé nagyon szeretik a lufis ajándékokat!
OLDAL TETEJÉRE