Játék, az maga az élet! Vidámság, szakértelem, rengeteg játék az egész család számára! Állandó és mobil játszóházainkkal várjuk vendégeinket.

Légvárak, trambulin, picur– és ovis foglalkoztatók, kreatív, kézügyességet, memóriát fejlesztő játékok, gokartok, arcfestés, henna, csillám tetkó, lufi figurák, sorversenyek, csapatépítő foglalkozások, kézműves kuckók,bohócok és még számtalan lehetőségek a Mosolyországban! Hagyományos, kalózos, scooby – doo-s, hercegnős, karaokés, retro partyk, gyermekzsúrok színesítik világunkat. Igényeknek megfelelően, választékunkat állandóan bővítjük. Ajánljuk magunkat falunapokra, céges – önkormányzati rendezvényekre, családi programokra. Élvezzük együtt a játék örömét!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Felfújt játékok: Légvárak, kukacok, csúszda, mászó fal, twister, labdaház, rodeo-bika, trambulin, akadálypálya
Légvár a játszóházak elengedhetetlen kelléke. A gyerekek hatalmas mozgás igényét csak a légvár vagy trambulin tudja kielégíteni. A legkisebbek is bátran fedezik fel a le és fel mozgás örömét. Légvár parkunkban egyaránt megtalálhatóak a legkisebb méretűek és az óriás csúszdás légvár is. A legkisebbek izgalommal fedezik fel a kukac bújócska felfújt játékunkat. Továbbá nagy kedvenc a Twister játékunk is, amelyben a legkisebbek és a nagyobbacska gyerekek is örömmel ugrálhatnak. A légvárakat és trambulint ajánljuk: Céges, önkormányzati rendezvényekre, falunapokra, szülinapokra és egyéb bulikra! A légvárakat 1 éves kortól 70 Kg-os súlyhatárig lehet biztonsággal használni! Jó szórakozást kívánunk!

Kisgyermek foglalkoztatók: tipegő, ovi
Családi napok, gyermek napok, céges rendezvények nélkülözhetetlenen programja a kis gyermek foglalkoztató. Animátorunk szakszerűen foglalkozik a legkisebbekkel. A totyi és az ovi a korosztálynak megfelelően tartalmazza a következő játékokat: Konyha, zöldség – gyümölcs, szerelős pult szerszámokkal, labdák, babák, építő játékok, mozgásfejlesztő játékok, kis motorok, bo-bo cart, ( ha van sima betonos rész), logikai játékok, mini trambulin. Lehet kérni mászókát és óriás építőkockát. Kiegészítésként lehet kérni felfújt kukacot, kis légvárat. Jó szórakozást kívánunk!

Kreatív gondolkodtató játékok: ördöglakatok, golyóvezetők, építő játékok. Francia, Európa győztes ügyességet, kreativitást fejlesztők. 2016-os újdonságaink: óriás mágneses játékok. Játékainkkal a gyermek egyedül is játszhat, de csoportos megmérettetésre is lehetőség van. A közös a játékokban az az, hogy mindegyiknél meg kell mozgatni agytekervényeinket. Sok játékunk fejleszti a motorikus képességeinket is! Jó szórakozást kívánunk!

Mozgásfejlesztők: pedálos gokartok, egyensúlyt fejlesztő játékok

Testfestés: arcfestés (klinikailag igazoltan bőrbarát festékkel), henna

Kézművesség: gyurmázás, gipszfestés, üvegfestés, kerámia festés, origami, üvegmatrica, ólomkatonaöntés, ékszerkészítés, gyöngyfűzés, gyöngyszövés, térfonás, gyertyaöntés, szalvéta technika, spatula technika

Neves karkötő, kitűző, homokkép készítés:

Léggömbtekergetés

Népi játékok: hordólovaglás, lovagi torna

Bohócok

Tűzijáték

Gyermekzsúrok, gyermekpartyk szervezése, színpadi produkciók

Interaktív játékok gyermekekkel (rendelhető gyermekzsúrokra is): Törp party, Scooby-Doo party, kalóz party, Micimackó party, hercegnős bál, retro party, focista party, Minnie party, Angry birds party

Strandbuli: